Waarzegster boeken: geschikt voor elk feest!

Maak je feest extra leuk door een waarzegster te boeken met kaartleggingen: spannend en mysterieus!

Een waarzegster is geschikt voor elk evenement. Op je bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendag, studentenfeest, verjaardagsfeest, familiedag of bruiloft. Alles is mogelijk tijdens indoor & outdoor evenementen. Laat vrienden en/of collega’s nog lang napraten over de kaarten die voor ze gelegd zijn. Wie weet, wellicht zegt iemand over een aantal jaren wel tegen je: “Hé, weet je nog? Die waarzegster op dat feestje van je… Nou, je raadt het nooit, maar …”

Ze neemt zelf alle attributen mee om een sfeervol plekje te maken voor het kaartleggen. Eventueel kan ze ook een gezellig tentje meenemen om het extra aan te kleden.

Waarzeggen & Kaartleggen.

Wil je meer dan alleen een waarzegster boeken?

Maak dan je feest compleet met:

Henna versieringen

Voor, na of tijdens onze show kan iedereen nog een prachtige Henna versiering laten zetten op 100 % op natuurlijke basis. Het is ook mogelijk om dit apart te boeken, mail of bel ons voor meer informatie!

Green Screen huren

Een superleuke aanvulling op elk feest, zet alle gasten op de foto met leuke & grappige accessoires en met elke gewenste achtergrond. Achtergronden van Egypte, India, Hawaï, Spanje, noem maar op! Op de foto met leuke & grappige dieren, alles is mogelijk!

Buikdanseres inhuren

Vrolijk uw feest op met een of meerdere wervelende buikdanseressen, we brengen iedereen in de magische sfeer van duizend en een nacht. Als het van toepassing is laten we aan het einde van de voorstelling iedereen lekker meedansen met rinkelende heupdoeken. Alle stijlen zijn mogelijk: Traditioneel Egyptisch, Modern Cairo Style, Turks, en meer!

Shisha/waterpijpen terras huren

Kom nog meer in de oosterse sferen van 1001 nacht en huur een shisha terras. Waterpijpen met vruchtensmaaktabak, geven nog meer sfeer aan het geheel! Ook hebben we een prachtige, luxe shisha hoek met mooie oosterse kussens, tapijten, tafeltjes, theelichtjes en meer! Natuurlijk kunt u ook een buikdanseres huren om te dansen in de shisha hoek. Dit kan geboekt worden voor indoor en outdoor events. Er zijn ook nicotinevrije opties.